16. september 2011

5 gode og gratis råd til at få din bolig til at føles som dit hjem


1. Tilbring tid i dit hjem. Caféer, museer, shopping og mange andre aktiviteter afholder dig måske fra, at bare være hjemme. Hvis det eneste du laver i dit hjem er, at hænge dit tøj op og lægge hovedet på puden er det sansynligvis ikke de vilde følelser du har for dit hjem.
2. Brug dit hjem. Okay, nu er du hjemme. Det er nu du skal igang med at skabe følelsen af hjem. Bag et brød, lav mad, mal et billede, gør rent. Det er alt sammen med til at gøre dit hjem til dit eget.
3. Tal pænt. Ikke sagt på den måde, at jeg skal bestemme hvilke ord du skal bruge men mere tonen du bruger. Måden vi taler til hinanden er en vanesag og det er i høj grad med til at bestemme hvilken stemning der er i dit hjem, søde.
4. Musik in the air. I bestemte sammenhænge kan vi slet ikke forestille os at der ikke er musik. Prøv på samme både at brug musik i dit hjemmeliv og oplev hvordan det på den bedste måde skaber lige den stemning du leder efter.
5. Gæster uden bekymringer. Det sidste råd er også det sværeste (for nogle). Prøv næste gang du får venner eller familie på besøg helt at undgå at komme med nogen som helst undskyldninger for hvordan dit hjem ser ud. Der kan være ting du ikke har nået og det kan være nullermænd i hjørnet der titter frem som du måske normalt ville have undskyldt for. Slap i stedet fuldstændig af og fokuser på at hygge dig med dine gæster. De vil helt sikkert hellere have din opmærksomhed end dine undskyldninger. (Jeg skal helt sikkert selv til at øve mig på på det...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar