30. oktober 2011

Spisepladsen






Jeg går i disse dage og overvejer hvordan spisepladsen i vores køkken skal se ud. Vi har i mange år haft et højbord men det er jeg temmelig færdig med og jeg drømmer om et rigtig hyggeligt sted hvor vi alle kan sidde og spise morgenmad. Jeg overvejer et rundt bord men kan på den anden side også godt bruge en bænk og så dur det runde bord ikke. Laver et indlæg om det svære hjørne i køkkenet lige så snart det er færdigt.

miss Monroe

26. oktober 2011

orange




Øverste billede: Mit nye look
Nederste billede: Min nye entre.
Ps. In my dreams:)

25. oktober 2011

neon




Neon i bittesmå doser er en gave til alle. Den overrasker og tilfører på en fin måde noget rå-hed til noget der ellers nemt kan blive lidt damet. Bestikket er lige til at lave selv - afsted til marskandiseren efter sølvbestik (eller noget der ligner) og bagefter et hurtigt stop ind i skaterbixen efter noget neon spraymaling. Prøv om du kan give det en dip-and-dye afslutning ved at spraye lang fra bestikket til slut.

23. oktober 2011

Sleep tight




Min lillesøster skal snart flytte til Århus med hendes kæreste og i den forbindelse har hun en masse tanker om hvordan de skal bo. Vi kom derfor til at tale om deres soveværelse og om at hun kun ville have et sengetæppe og ingen puder fordi dem fik hun nok aldrig lagt på plads. Så måtte storesøster lige komme på banen og fortælle at det faktisk kun tager et øjeblik at lægge et par puder på sin seng og at man faktisk godt kan blive lidt glad hver gang man går ind i sit soveværelse og ser hvor fint der er. Hvis du leder efter nye puder er Day Home, Hay, By Nord og Caravan et godt sted at starte. http://www.caravane.fr/

20. oktober 2011

Must have





Jeg bliver simpelthen nød til at bruge resten af efterårsferien på at finde fine og sjove armbånd, så jeg også kan se så cool ud som disse damer. Jeg synes især at de gamle herreure understreger stilen perfekt, så jeg må hellere skrive sådan et på ønskesedlen. Læg også mærke til den lille fingerdims på nr. 2 billede og den orange neglelak. Jeg troede aldrig jeg skulle sige det men orange er ved at snige sig ind på mig, har ellers forsvoret at den aldrig skulle nærme mig igen. (Brugte den sidst da jeg i 9 klasse batikfarvede alt jeg kunne komme i nærheden af orange)

18. oktober 2011





Jeg har lige lavet dette hyggehjørne inde i vores spisestue. Håber det bliver et favoritsted for vores gæster når de er mætte og tilfredse har brug for at sidde lidt mere afslappet. Jeg ser for mig to mænd med hver et glas rødvin sidde og hygge sig og dase efter en lang dag med job, koner og børn. 
Drømmer dagligt om at få stolene ombetrukket i et lidt mere lystigt stof, evt et fint Kelly Wearstler betræk.

13. oktober 2011

Don Drapers office...Please hold





Mit kontor bliver brugt til mange ting og flytter også tit plads, men én ting er altid den samme og det er min opmærksomhed på at jeg skal have ting omkring mig som jeg bliver glad af at se på. Det er specielt vigtigt i de stunder hvor det måske ikke er mit ynglingsarbejde som skal foretages men derimod de pligter som hører til enhver familie. Det hele glider ligesom lidt lettere ned når man er omgivet af sine små skatte og favoritfarver, og måske ovenikøbet også har forkælet sig selv med en skøn rumspray som giver god energi og måske miner én om en speciel god dag. 
Tip: Brug et spejl som opslagstavle og skab dynamik og glamour i dit kontor.( så kan du også altid lige tjekke frisuren hvis nu Don D. skulle kigge forbi til en lille sjus....

10. oktober 2011

Kære søster har du lyst til at trylle i min og dejlige Ak's lejlighed?...Please....tag Martin med !

FØR



                                                                             EFTER






Min lillebror Jakob og hans søde kæreste Ann-Katrine bor i denne lejlighed på østerbro. Ann-Katrine boede i den først sammen med hendes veninde men så kom Jakob ind i billedet. De mødte hinanden på en bjergtop i Frankrig og har været uadskillelige lige siden. Ann-Katrines far havde foræret dem 5000,- kroner til bestik, men Jakob og Ann-Katrine blev hurtige enige om at det var de slet ikke gamle nok til at finde endnu og ville meget hellere bruge pengene til at shine lejligheden lidt op. Derfor ringede Jakob til mig og spurgte om jeg ikke havde lyst til at hjælpe dem og om Martin ikke også ville tage med så han kunne lege handymand i en weekend. Det ville vi jo selvfølgelig gerne og drog afsted til en meget hyggelig og travl weekend. ( jeg kommanderede mest da jeg var temmelig gravid på det tidspunkt, men det er jeg også ret god til, specielt når Martin er modtageren):) 
Vi malede striber, malede køkkenet sort, lavede en skillevæg mellem køkken og spisepladsen, købte nye stole og et sort skab (ikea) og vi lavede lamper til spisebordet.... Pyyha.
Jakob og Ann-Katrine er så glade for resultatet og hygger sig nu endnu mere ude i deres køkken-alrum.

4. oktober 2011

Tea for two


Jeg var så heldig i går aftes at få uventet besøg af min aller-go'este veninde. Hun havde været en tur i Odense og havde taget en dejlig pose te med hjem til mig. (Hun ved jo jeg er så glad for lyserød og syntes at den passede perfekt til mig) Denne søde gestus fik mig til at tænke på hvor vigtigt det er at passe på sine kære veninder, og hvor lidt der egentligt skal til for at gøre vores sweethearts glade. Her har du lige 3 helt gratis ideer til hvordan du kan gøre din venindes humør eksta hoplalala idag:
1. Send hende et håndskrevet brev hvor du fortæller hende hvor kær hun er.
2. Pluk en dejlig efterårsbuket og hæng den på hendes dør.
3. Bag hendes ynglingskage og smut forbi til en kop te. yum yum
Eller benyt dig af deluxe udgaven som består af nr. 1-2-3. Lykken vil ingen ende tage.... :)
Ps. Hvis det hele bare lige bliver lidt for Barbara Cartland romantisk-sukkerdryppende-nussepusset kan du jo også bare sende en sms.

2. oktober 2011

Music=corner






Min mand Martin har altid ønsket sig et sted hvor han kunne sidde og lytte til musik uden at blive forstyrret af tv, computere eller hoppende børn. Det har han fået nu og der er ovenikøbet plads til mig og mine lange vaner med de 7 millioner bolig og modemagasiner jeg er "pålagt" at læse hver måned. Den dejlige buddha gør at vi kun kan sende go koma-karma til hinanden så længe vi sidder der ved siden af hinanden og dyrker hver vores meget vigtige interesser...xx