28. september 2011

Resultatet


Helt ærligt



Står lige og overvejer om jeg skal ringe efter ISS - eller er der nogen der kender til en nødlinie, lidt ligesom 112 som kommer og redder en fra det uoverskuelige rod man helt selv har skabt.... Og her gik jeg lige og drømte om at være den perfekte husmor, og lave æblekage til min mand efter en lang dag på jobbet. Rodet skyldes ikke kun en doven hund i min mave men også det faktum at jeg er ved at lave nogle nye billeder til en hjemmeside som sælger boligdrømme (håber ikke de ser disse billeder:))

27. september 2011




Jeg kommer altid helt vildt tidligt i julehumør, for så at se det forsvinde igen omkring november fordi man kun kan holde ud at se så meget grimt julepynt alle vegne (sure damen skriver idag). Julehumøret kommer heldigvis tilbage omkring juletid og jeg elsker den stemning der hersker i december måned. Nå men det er jo for tidligt at pynte op til jul nu så jeg nøjes med at skabe vinterstemning, som betyder gode bøger i en dejlig lænestol, stearinlys og lyden af en familie som pusler indendørs. Læse/lænestolsprojektet står aller-øverst på listen, glæder mig til at vise jer resultatet snarest.

25. september 2011

The pink panter






Jeg ved godt at jeg næsten lige har haft et lyserødt indlæg, men jeg elsker elsker elsker lyserød. Som jeg siger til mine veninder, som måske synes at jeg snakker lidt for meget om lyserød, fortæl mig hvilken farve som ikke passer til lyserød? Ingen vel?...Jeg synes bare at lyserød er sådan en venlig farve, lidt som ens allersødeste tante. Altid i godt humør og veloplagt. En ting er i hvert tilfælde sikkert: Mig og lyserød er venner forever

Black and white






Lige så meget som jeg elsker farver, lige så meget elsker jeg når der ikke er nogen - og sort og hvid kan få lov at stå helt alene. Det kan skabe en ro inde i mit hoved som ofte er fyldt med krøllede ideer og fjollede planer om at male alle dørene i mit hus i forskellige farver. (kommer nok ikke til at ske, har nemlig en mand som godt kan finde ud af at sætte foden ned når det flipper for meget) Håber også at du for lyst til at tage noget funky neglelak på og på den måde overraske dine omgivelser og gøre din dag lidt sjovere.

21. september 2011

Kejserens nye klær





Det første billede er af mit klædeskab inden jeg begyndte at lege tøjbutik. Jeg var faktisk overbevist om at jeg på ingen måder havde noget tøj jeg gad og bruge, men efter en gennemgang af bunkerne fandt jeg alligevel nogle små skatte. Et lille men meget effektivt tip til dig fra mig. Tøm dit skab og gå igang med at sortere med hård hånd. Put kun det tilbage som du elsker  og gør lidt eksta ud af at lægge tøjet tilbage i skabet. På den måde bliver du garanteret mere inspireret til hvad du skal tage på og dit tøj ser pludselig meget mere delikat ud. Nu er udfordringen bare at få skabet til at se sådan ud i fremtiden også :)

20. september 2011

Konkurrence: Vind denne smukke lampe fra Eleanor Home (værdi kr.2350)


Jeg er i gavehumør og udlover denne superfine væglampe fra Eleanor Home (værdi 2350,-). Lampen er flot som sengelampe, på kontoret, som utraditionel badværelseslampe og udendørs kan den også bruges.
(Jo, den er godkendt til inde-, ude- og vådrumsbrug)
Er det dit hjem lampen skal flytte ind i har du muligheden nu for at få fingre i den.
Sådan deltager du i dysten: Skynd dig at blive fast læser af bloggen. I samme øjeblik bloggen runder 80 faste læsere trækker jeg den heldige vinder. Vinderen offenliggøres her på bloggen og bliver sendt med posten og bliver selvfølgelig pakken ind efter alle kunstens regler, så den når sikkert frem til sit nye hjem.
Er du klar? Skynd dig at tilmelde dig som fast læser og spred gerne det glade budskab blandt alle dem du kender som også er vilde med indretning og kunne tænke sig at følge min blog. Jo hurtigere vi når de 80 faste læsere jo hurtigere har vi en vinder - måske bliver det dig....

19. september 2011

Run Forest, run






Altid skønne FF2 har udvidet butikken med en vidunderlig taske og sko sektion aka mit drømmeværelse.
Hele butikken har fået et facelift med nye borde og reoler så alle deres goodies fremstår endnu skarpere.
Så hvis jeg var dig ville jeg skynde mig og løbe en tur ned i latinerkvarteret og få mig en dejlig dosis lux.

Create the style




Create the style er en helt ny hjemmeside som tilbyder pakkeløsninger til alle dem som gerne vil bo godt men bare ikke har lysten til at bruge en masse tid til at finde alle de rigtige ting. Ejer af siden Helle Jønsson har hyret mig til at købe vare ind og til at skabe de forskellige pakker. Der vil løbende komme nye pakker på, så hold øje med www.createthestyle.dk

17. september 2011

Trip trap træsko





Hvis du er så heldig at have en trappe er du også indehaver af et sikkert uopdaget "lærred". Vis mig din trappe og jeg skal sige dig hvem du er. Der er tusindvis af muligheder og garanteret også en der passer til dig. Have fun.

16. september 2011

Putte prutte sove




Dette er ikke en godnatsang men derimod en kærlig ment opsang til alle forældre. Kig godt og grundigt på dit barns seng. Hvad ser du? Et sted du selv har lyst til at putte eller nærmere en uredt madras som ingen har haft tid til at tage sig kærligt af. For mig er et barns seng en tryg base og en kærligheds-erklæring fra forældre til deres børn. Det behøver ikke koste en formue blot lidt tid (det tager faktisk ikke mere end et minut at rede en seng). Vær opfindsom og "hyg"den til med tæpper og puder du har i forvejen. De fleste børn vil blive begejstret over at se der er blevet kræset for dem og deres seng



5 gode og gratis råd til at få din bolig til at føles som dit hjem


1. Tilbring tid i dit hjem. Caféer, museer, shopping og mange andre aktiviteter afholder dig måske fra, at bare være hjemme. Hvis det eneste du laver i dit hjem er, at hænge dit tøj op og lægge hovedet på puden er det sansynligvis ikke de vilde følelser du har for dit hjem.
2. Brug dit hjem. Okay, nu er du hjemme. Det er nu du skal igang med at skabe følelsen af hjem. Bag et brød, lav mad, mal et billede, gør rent. Det er alt sammen med til at gøre dit hjem til dit eget.
3. Tal pænt. Ikke sagt på den måde, at jeg skal bestemme hvilke ord du skal bruge men mere tonen du bruger. Måden vi taler til hinanden er en vanesag og det er i høj grad med til at bestemme hvilken stemning der er i dit hjem, søde.
4. Musik in the air. I bestemte sammenhænge kan vi slet ikke forestille os at der ikke er musik. Prøv på samme både at brug musik i dit hjemmeliv og oplev hvordan det på den bedste måde skaber lige den stemning du leder efter.
5. Gæster uden bekymringer. Det sidste råd er også det sværeste (for nogle). Prøv næste gang du får venner eller familie på besøg helt at undgå at komme med nogen som helst undskyldninger for hvordan dit hjem ser ud. Der kan være ting du ikke har nået og det kan være nullermænd i hjørnet der titter frem som du måske normalt ville have undskyldt for. Slap i stedet fuldstændig af og fokuser på at hygge dig med dine gæster. De vil helt sikkert hellere have din opmærksomhed end dine undskyldninger. (Jeg skal helt sikkert selv til at øve mig på på det...)

14. september 2011

minitrendrapport eller en meget dyr gave fra min private julemand








Jeg er helt dårlig over de super cool dip and dye taburetter som Judith Seng med base i Berlin har fremtryllet (jeg ku´godt nøjes med to)
Den smukke arkitektlampe er selvfølgelig Hollandske Moooi som ikke kender ordret begrænsning. Jeg bliver altid betaget af ting som bliver lavet i anderledes og uventede materialer.
Iacoli og McAllister  (+ min højtelskede Fraiser) er fra Seattle og har skabt denne uhøjtidlige lampe som kan give ethvert rum et tilpas råt og personligt look som mange drømmer om.
B&BItalia er i min verden et af de allerbedste valg hvis man skal ud og investere i en ny lænestol eller sofa (i.love.it) Der er en power som man skal lede længe efter i deres produkter og man bliver en smule mere rockstar hvis man ligger og ser beverly hills i B&B end hvis man ligger i Biiiibbb.
Man kan tydeligt se at Paola Navone er mor til den lidt søde og lidt pudsige stol. Den er i hvertfald halvsøster til Goastserien Paola lavede for Gervasoni.

13. september 2011

Jeg skal tisse




Persoliggør dit bad ved at vælge nogle funky fliser og vælge nogle elementer som ikke nødvendigvis hører til på et badeværelse. På øverste billede er det både forhæng, rammer, lampe og spejl der giver rummet karakter. Det midterste billede har fået nogle skønne grønne fliser og en fin antik stol for et særlig eksklusivt look. I badekarret på det sidste billede ligger Meg Ryan og slænger sig når hun har fri og nyder sit sommerhus. Læg især mærke til det fine gulv og den store metalkurv til håndklæder, en ide som er lige til at kopierer.
Ps. Hvis jeg skal tisse skal der altså være stil over det....

12. september 2011

Den pink prik



Jeg indrømmer det blankt. Jeg er vild med pink i alle dens former. Den tiltrækker altid mit øje og har altid gjort det. Eeelsker specielt pink sammen med sort og hvid, uuhmm.