30. august 2011

Smukt legetøj til rebelske børn


Er det ikke skønt når legetøjet gerne må ligge og flyde fordi man rent faktisk synes det er smukt. Rebell Design tænker på miljøet, børnenes motorik og fantasi. Læs mere om Rebell Design på www.rebelldesign.dk

28. august 2011



Nogengange får jeg bare lyst til et ægte "bonderøven" køkken. Med stakkevis af fade og skåle som giver masser af stemning og hygge.

27. august 2011















Nogen gange er det bare dejligt med et farveløst univers. En base af sort og hvid giver også een frihed til at tilføre forskellige farver alt efter humør. Hvis du indretter dig med sort og hvid er det vigtigt at du sørger for at blande materialer og strukturer for ikke at udtrykket bliver koldt og kedeligt.

26. august 2011

Sesam sesam luk dig op




Alle dørene i din bolig er en mulighed for at udtrykke din personlige stil. En hvid dør er neutral og usynlig. Hvis du dekorere dine døre giver du med et snuptag dit hjem personlighed og lækkerhedsfaktoren stiger markant.

25. august 2011

Efterårets beskedne ønskeseddel




Jeg er blevet helt forelsket i denne fine Philip Lim taske. Kunne også godt se mig-selv i det skønne "får" fra ukronede Malene Birger

Filippas verden





Min datter Filippa på 7 år har et meget lille værelse. Vi har tapeseret alle væggene og jeg må sige det har en meget hyggelig "hule-effekt". Sengen har vi bygget ind i skabet for at skabe lidt mere gulvplads (læs dansegulv) så nu er der både plads til at tegne-tøsen kan sidde ved sit skrivebord og mini-Beyonce kan øve sig på sine nyeste moves.

Raw and sweet





Uuuhh, jeg elsker disse meget rå læderpuder fra Louise Roe. Samtidig har hun været så snedig også at putte en strikket serie ind i hendes kollektion. Findes der noget mere skønt end læder og fin strik sammen. MUMS. Kvaliteten er superlækker så du kan godt glæde dig hvis du er så heldig at julemanden kommer forbi dig med disse dejlige sager

15. august 2011

Greg Natale




Indrømmet! jeg er en sucker for australske indretningsguruer. De giver den bare lige det ekstra der skal til for at få det gennemførte look som især virker rigtig godt på billeder. Om det også virker når man skal leve i det skal jeg ikke kunne sige. Inspirende er det ihvertfald. Er helt syg over farve kombinationen sort/hvid/blå for tiden. Må have noget mere af det ind i min egen bolig snarest.(Inden buzzen er ovre:) )

Donna Hay



Hvis du trænger til ny inspiration til superlækre opskrifter og yummi styling så klik med det samme ind på Donna Hay´s hjemmeside. Australiens ukronede mad-dronning udgiver desuden magasiner om mad og styling til både børn og voksne samt en webshop hvor man kan købe sig ludfattig i sjovt køkkentilbehør og festlige party-dimser som man ikke har set magen i Danmark.

2. august 2011

Velkommen hjem


Undervurder ikke effekten af en dejlig entré. En god indretning siger både velkommen til dine gæster og ikke mindst dig selv når du kommer hjem. På billederne ovenover fik jeg frie hænder til at skabe en fin, og også meget vigtigt, funktionel "velkommen hjem" entré.
Tapet: Vivienne westwood
Pude:  Day Home